Tapet

​Å legge tapet er en av de enkleste måtene å gi et rom en ny personlighet. Vi har tapet i alle mulige utførelser og kvaliteter. Tapetsering er et godt valg for å tilføre en eksklusiv og unik følelse i dine rom.

Mange har en frykt for å legge tapet selv. De tenker på at det er vanskelig å få til og at resultatet ikke vil bli godt nok. Frykten er i de fleste tilfeller ubegrunnet. Det er ikke lenger slik at du må væte tapetet eller påføre lim på selve tapetet. Dersom du er nybegynner anbefaler vi at du kjøper fibertapet eller tapet med fiberbakside. Da kan du påføre limet direkte på veggen og bare rulle tapetet rett på.

Ikke bare er tapetsering en enkel måte å friske opp et rom, det er også raskt. I løpet av noen timer kan du ha forvandlet et helt rom. Mange velger å legge tapet på en kontrastvegg for å få den til å virkelig skille seg ut, men det begynner å bli mer og mer moderne å tapetsere hele rom.

Utvalget av tapet er stort og de fleste vil finne noe de liker. Trenger du tips, triks eller inspirasjon til tapetsering er Fargesenteret Ringebu sine ansatte klare til å hjelpe deg!

Tapet Orig

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon

979 48 000