Interiørmaling

​Uansett om du tenker på å male taket, listene eller veggen, har vi en maling for deg. Vi har et stort utvalg innen interiørmaling. Fra grunning til ferdig malt vegg – vi har produktene du trenger.

Før du velger maling er det viktig å tenke gjennom et par ting:

  • Hvilken glansgrad ønsker du?
    Hvis det er lenge siden du har kjøpt maling vil du bli overrasket over spennet du kan velge mellom. Fra den matteste matte til farger du nesten kan speile deg i. En tommelfingerregel er at sterke farger ofte oppfattes som roligere med matte overflater.​
  • Hva skal du male?
    Mange tenker at maling er maling, og går til innkjøp av én type som de bruker overalt. Du vil raskt oppdage at en maling ment for vegg kan dryppe og søle mye dersom den blir brukt på tak. Derfor finnes det egen maling til vegg, gulv, tak, våtrom og mye mer. ​Spør hvis du er usikker på hva du trenger.
  • Hvor god er du til å male?
    ​Dersom du ikke har malt mye kan det være lurt å gå for en maling med gode hefteegenskaper og god dekning. Disse malingene er betraktelig enklere å påføre og gir lettere et skjoldefritt resultat. Dersom du ønsker å gå for en annen type viser vi deg gjerne hvordan du påfører den på best mulig måte.
Interiørmaling

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon

979 48 000